Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Ναυπάκτιος, μετά απο κάποια περιπέτεια υγείας του , θέλησε να πραγματοποιήσει ενα τάμα.

Είχε τάξει να φτιάξει ένα προσκυνητάρι σε κάποιο σημείο της πόλης της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Επέλεξε να κάνει αυτή την κατασκευή σε ενα χώρο της περιμετρικής που δεν εμπόδιζε σε τίποτα. Δυστυχώς όμως οι κόποι του κινδυνεύουν να χαθούν, αφού οι ''καλοθελητές'' του υπέβαλαν μήνυση χαρακτηρίζοντας το κτίσμα παράνομο. Περισσότερα στο VIDEO......


ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ''ΠΝΙΓΕΤΕ'' Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Η πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ''πνίγετε'' κυριολεκτικά στα σκουπίδια και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με την παρέα του το ''εριξαν έξω'' . Βρίσκονται οι εκλεκτοί του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στην έκθεση
στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  για να προβάλουν την πόλη. Μήπως αγαπητοί συνδημότες ξεχάσατε να πάρετε καμία φωτογραφία μαζί σας απο το σκουπιδότοπο που αφήσατε πίσω σας? Μην αγχώνεσθε, περάστε όμορφα και σας τις στέλνουμε τώρα.

Και μετά εκφράζουμε παράπονα γιατί χρειάζετε να μεσολαβούν οι ιδιώτες......

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....





Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

LIVE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ CAFE STEEL (ΔΑΣΚΑΛΟΣ)
ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-11-2012
& ΩΡΑ 11.00 μ.μ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ...
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ....
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ . ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ 


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ

Η Πενταγιού ανήκει στη δημοτική ενότητα Βαρδουσίων του ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ. Βρισκεται σε υψόμετρο 950μ. βορειοδυτικά απο την πρωτεύουσα του νομού ΑΜΦΙΣΣΑ. Το χωριό που συνδέεται με το θρύλο της ΜΑΡΙΑΣ της ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑΣ ιδρύθηκε το16ο αι. Κύρια ασχολία των κατοίκων είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία.Η πλούσια πανίδα της περιοχής έχει καταστήσει τουςΠενταγιούς κέντρο συγκέντρωσης κυνηγών και ορειβατών. Η γιορτή του αγριογούρουνου έχει καθιερωθεί εδώ και δυο χρόνια στην ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ. Φέτος στην παραδοσιακή ταβέρνα του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ αρκετοί ήταν οι κυνηγοί της περιοχής που συγκεντρώθηκαν μαζί με φίλους  και διασκέδασαν με πλούσιο φαγοπότι.



Στην ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ ο παραδοσιακός ξενώνας ''ΕΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΙΣ'' είναι το κόσμημα του χωριού. Στεγάζεται σε παραδοσιακό κτίριο του 1862. Στο ισόγειο λειτουργεί καφέ - μπάρ, ψησταριά με μεγάλο τζάκι. Όποιος θελήσει να αποδράσει στην ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ , η διαμονή και η φιλοξενία απο τους υπεύθυνους και το προσωπικό του ξενώνα ΄΄ΕΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΙΣ'' θα του μείνουν αξέχαστα.