Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ένταση στην ομιλία του κ. Ιεροθέου για τους Τρείς Ιεράρχες. Βίντεο

ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!!!! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΒΑΛΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ! ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕ 18.30 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 21.00!!! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ( λιγο πιο κατω απο τον αγιο δημητριο!!!)


Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ''ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ'' ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ''ΑΓΙΑΣΕΙΣ''. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ.






TO ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΙ ΣΟΥΖΑΝΑ  ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ''SUPER B''  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΤΩΝ  ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ Η 25η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.. Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΕΣ Κος ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ   ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΙΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ    ΚΟΜΑΝΙ ΣΟΥΖΙ ΓΙΑ ΤΟ SUPER.B



ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ SUPER B και συγκεκριμένα στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων απο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 08/10/12 και κάθε μέρα θα προβάλονται θέματα απο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΗΠΕΙΡΟ αλλά και στους υπόλοιπους νομούς εμβέλειας του καναλιού. Για ο,τιδήποτε θέλετε να ακουστεί χρησιμοποιήστε το κιν. τηλ. 6944520923 - 6988006540 studionafpaktos@gmail.com . www.studionafpaktos.gr.





Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΡΙΓΑΝΙΟΥ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΡΙΓΑΝΙ.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΙΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ    ΚΟΜΑΝΙ ΣΟΥΖΙ ΓΙΑ ΤΟ SUPER.B

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SUPER.B


ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ SUPER B και συγκεκριμένα στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων απο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 08/10/12 και κάθε μέρα θα προβάλονται θέματα απο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΗΠΕΙΡΟ αλλά και στους υπόλοιπους νομούς εμβέλειας του καναλιού. Για ο,τιδήποτε θέλετε να ακουστεί χρησιμοποιήστε το κιν. τηλ. 6944520923.studionafpaktos@gmail.com . www.studionafpaktos.gr.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΚΟΥΤΙΒΗ-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

''ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ : ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΙΒΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: 19.30μμ



K & M Productions

Τηλεοπτικές παραγωγές - βιντεοσκοπήσεις - φωτογραφήσεις γάμων & βαπτίσεων και εκδηλώσεις  KIN. 6979146013 - 6988006540

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΛΕΠΤΩΝ...

ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΥΜΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΙΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ    ΚΟΜΑΝΙ ΣΟΥΖΙ ΓΙΑ ΤΟ SUPER.B




 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SUPER.B














Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΩΤΗ.....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ- ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦ. ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ Κου ΙΕΡΟΘΕΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.



Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ''Ο ΠΟΛΕΜΟΣ'' Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ Ι. ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΙΛΩΝ Ι. ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Ο.ΣΥ.Ν ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ Κου ΙΕΡΟΘΕΟΥ.




ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ SUPER B ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/01/2013 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ


ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ SUPER B και συγκεκριμένα στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων απο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 08/10/12 και κάθε μέρα θα προβάλονται θέματα απο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΗΠΕΙΡΟ αλλά και στους υπόλοιπους νομούς εμβέλειας του καναλιού. Για ο,τιδήποτε θέλετε να ακουστεί χρησιμοποιήστε το κιν. τηλ. 6944520923.studionafpaktos@gmail.com . www.studionafpaktos.gr.


Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

''ΟΧΙ'' ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ειρηνική πορεία και διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα 10 Γενάρη μια ομάδα φίλων της Ι. ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ , έξω απο τα γραφεία της Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, για την σχεδιαζόμενη όπως υποστηρίζουν διάλυση του μοναστηριού.Κρατώντας μαύρες σημαίες, αρκετοί πολίτες Ναυπάκτιοι, διαδήλωναν με διάφορα συνθήματα τη μεγάλη σημασία που έχει η ύπαρξη του συγκεκριμένου μοναστηριού για τους ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ αλλά και όχι μόνο.Δείτε video.....