Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ

Η ομοσπονδία  συλλόγων βορειοδυτικής Δωρίδας πραγματοποίησε το 15ο αναπτυξιακό συνέδριο σ
τις 3 και 4 Αυγούστου 2013 στην Πενταγιού. Η θεματολογία του συνεδρίου και τις δυο ημέρες ήταν αρκετά σημαντική αφού κύριος και σημαντικός λόγος ήταν η καλύτερη αξιοποίηση δυνατοτήτων για την ανάπτυξη των ορεινών όγκων. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Κα ΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ, ο Δήμαρχος Δωρίδας Κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΕΣ, Αντιδήμαρχοι Δωρίδας, πρόεδροι συλλόγων και τοπικών συμβουλίων καθώς και άλλοι καλεσμένοι ομιλητές. Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Κος ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΩΡΗΣ , τα μέλη του  Δ.Σ της ομοσπονδίας συλλόγων βορειοδυτικής Δωρίδας έδωσαν τον καλιτερό τους εαυτό προκειμένου το παραπάνω συνέδριο να διοργανωθεί άψογα και να σημειώσει την αρκετά μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.

Μετά το πέρας του συνεδρίου η πλατεία του χωριού και η φανταστική κουζίνα της παραδοσιακής ταβέρνας του Κου Ασημάκη , υποδέχτηκε όλους τους καλεσμενους, σε γεύμα , προσφορά της ομοσπονδίας.

Κλείνοντας αυτή την μικρή ενημέρωση θέλουμε και εμείς να ευχαριστήσουμε  όλους τους παράγοντες του συνεδρίου που μας προτίμησαν για την καλυψή του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στις προσπαθειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου