Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

''MIA ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ'' ΑΝΤΑ ΚΑΥΚΙΑ-ΖΑ'Ι'ΜΗ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ''

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ'' για το δήμο Ναυπακτίας  Κα Άντα Καυκιά - Ζα'ι'μη με έμφαση και ''τσαγανό'' είναι έτοιμη τονίζει  να κάνει ο,τι είναι καλύτερο για την ανάπτυξη της Ναυπακτιας και με το δικό της τρόπο στέλνει το δικό της μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ




ΚΑΥΚΙΑ (ΖΑΪΜΗ) ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΑΝΤΑ). ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ. ANTA KAYKIA-ΖΑΪΜΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
.1991: Εκπαιδευτικός. .1992-1994: Επιμορφωτικά σεμινάρια: «Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης» «Έρευνα και Στατιστική» «Προγραφή- Προανάγνωση» «Εκπαίδευση και Ισότητα Ευκαιριών» .1994: Ειδικεύθηκα σε «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, σε ΑΜΕΑ» .1996: Συμμετείχα ως οργανώτρια, στην πραγματοποίηση δύο προγραμμάτων: «Βοηθοί Υπαλλήλων Γραφείου», «Παροχή Πολλαπλών Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια», για ΑΜΕΑ και άνεργες γυναίκες, μονογονεϊκών οικογενειών, (400 ωρών, το καθένα). .1997: Επιμορφωτικό σεμινάριο: «Βασικά στοιχεία Κλινικής Ψυχιατρικής», που οργάνωσε το Γ.Ν.Ν «ΧΑΝΤΖΗΚΩΣΤΑ». Εργάσθηκα ως Νηπιαγωγός, εκπαιδεύτρια ΑΜΕΑ και στα ΙΕΚ Ναυπάκτου. Επίσης ως εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων γυναικών, ήμουν υπεύθυνη της πρακτικής εξάσκησής τους και μέλος της ομάδας συντονισμού των προγραμμάτων, που διοργάνωσε το «ΚΕΚ ΑΓΕΛΑΟΣ» Ναυπάκτου, με την εθνική συμμετοχή του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων . Τα τελευταία χρόνια ασκώ το επάγγελμα της εμπόρου. Είμαι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.


















Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου